YMCA Hackathon Jyväskylä

Tapahtuman järjestää: Nyyti ry, Music Against Drugs ry ja Suomen NMKY:n Liitto

Aika: 17.11.2017 klo 18.00–19.11.2017 klo 14.00

Paikka: Kansalaistoiminnan keskus Matara (Matarankatu 4, 3 krs), Jyväskylä

Tapahtuma on suunnattu 18 vuotta täyttäneille.


Haluatko viettää inspiroivan viikonlopun eri alojen tulevien huippuasiantuntijoiden kanssa? Kiinnostaako sinua olla mukana ratkaisemassa ajankohtaisia tosielämän ongelmia? Haluatko olla rakentamassa aidosti yhdenvertaisempaa maailmaa ja samalla pitää hauskaa rennossa ympäristössä?

Jos vastasit yhteenkään yllä olevista kysymyksistä kyllä, olet juuri oikea henkilö osallistumaan YMCA Hackathoniin! Ei haittaa, vaikka olisit hackathonien ensikertalainen. Luvassa on mahtava viikonloppu, jonka aikana pääset ratkaisemaan annettuja haasteita osana poikkitieteellistä tiimiä. Tiimeissä voi yhdistyä osaamista pelisuunnittelusta, kasvatusalalta, ohjelmoinnista, nuorisotoiminnasta, sosiaalialalta tai jostain muusta ihmisille hyödyllisestä. YMCA Hackathoniin tullaksesi tarvitset vain intoa ja ripauksen kunnianhimoisuutta.
 
Seuraavien tapahtumien haasteet liittyvät todennäköisesti digitaalisten palveluiden käytettävyyteen, sähköiseen asiointiin tai sellaisiin käytettävyyden kynnyksiin, joita et ehkä ole tullut ajatelleeksi. Maailma ei ole samanlainen meille kaikille. Tule rakentamaan parempaa maailmaa myös heille, joille digitaalisuus voi olla aikamoinen este elämässä selviämiseen.
 
Tapahtuma on osallistujille maksuton ja sekä osallistujat että vapaaehtoiset saavat kokemuksesta todistukset. Tarjolla on mielenkiintoinen haaste, jota voit ratkaista hyvässä seurassa. Huolehdimme ettei nälkä pääse yllättämään. Voit halutessasi ottaa mukaan oman tietokoneesi.

Ilmoittaudu haasteiden ratkaisijaksi

 

Vapaaehtoiseksi YMCA Hackathon-järjestäjätiimiin?

Haluatko osallistua tapahtumaan muussa kuin haasteiden ratkaisijan roolissa? Upeassa Hackathon-järjestäjätiimissä pääset osaksi tapahtuman tunnelmaa ja haluamallasi tavalla mukaan tekemään tapahtumasta ikimuistoista. Järkkätiimiläiset huolehtivat mm. käytännön järjestelyistä, oheisohjelmasta ja yleisestä tiedonkulusta.

Vapaaehtoisena voit tulla tapahtumapaikalle koko viikonlopuksi ja tehdä eri tehtäviä oman kiinnostuksesi mukaan – tai voit tulla vaikkapa pariksi tunniksi järjestämään osallistujille luovuutta herättelevää oheisohjelmaa. Voit valita tietyn päivän ja tehtävän alla olevasta listasta. Sovimme myöhemmin omien lähtökohtiesi mukaan vuorojen pituudesta, sisällöstä ja ajankohdasta.

Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi Hackathon-järjestäjätiimiin:

Koko viikonloppu
Perjantai, infohenkilö
Perjantai, ohjeisohjelma
Lauantai, infohenkilö
Lauantai, ohjeisohjelma
Sunnuntai, infohenkilö

Lisätiedot ja kysymykset: tuire.silvennoinen@ymca.fi

Sivu päivitetty 18.10.2017