YMCA Hackathon Jyväskylä

Tapahtuman järjestää: Nyyti ry, Music Against Drugs ry ja Suomen NMKY:n Liitto

Seuraava tapahtuma on: Keväällä 2018

Paikka: Kansalaistoiminnan keskus Matara (Matarankatu 4, 3 krs), Jyväskylä

Tapahtuma on suunnattu 18 vuotta täyttäneille.

Haluatko viettää inspiroivan viikonlopun eri alojen tulevien huippuasiantuntijoiden kanssa? Kiinnostaako sinua olla mukana ratkaisemassa ajankohtaisia tosielämän ongelmia? Haluatko olla rakentamassa aidosti yhdenvertaisempaa maailmaa ja samalla pitää hauskaa rennossa ympäristössä?

Jos vastasit yhteenkään yllä olevista kysymyksistä kyllä, olet juuri oikea henkilö osallistumaan YMCA Hackathoniin! Ei haittaa, vaikka olisit hackathonien ensikertalainen. Luvassa on mahtava viikonloppu, jonka aikana pääset ratkaisemaan annettuja haasteita osana poikkitieteellistä tiimiä. Tiimeissä voi yhdistyä osaamista pelisuunnittelusta, kasvatusalalta, ohjelmoinnista, nuorisotoiminnasta, sosiaalialalta tai jostain muusta ihmisille hyödyllisestä.

YMCA Hackathoneissa haasteet eivät välttämättä liity ohjelmointiin tai tietokoneisiin. Viikonlopun aikana opitaan mm. palvelumuotoilusta ja tiimityöskentelystä.  Mukaan tullaksesi tarvitset vain intoa ja ripauksen kunnianhimoisuutta. Voitte ilmoittautua mukaan myös valmiina tiiminä.

Tapahtuman haasteet liittyvät todennäköisesti digitaalisten palveluiden käytettävyyteen, sähköiseen asiointiin tai sellaisiin käytettävyyden kynnyksiin, joita et ehkä ole tullut ajatelleeksi. Maailma ei ole samanlainen meille kaikille. Tule rakentamaan parempaa maailmaa – myös heille, joille digitaalisuus voi olla aikamoinen este elämässä selviämiseen.

YMCA Hackathonin pelisäännöt löytyvät täältä…

Ilmoittaudu haasteiden ratkaisijaksi

Tapahtuma on osallistujille maksuton ja sekä osallistujat että vapaaehtoiset saavat kokemuksesta todistukset. Tarjolla on mielenkiintoinen haaste, jota voit ratkaista hyvässä seurassa. Huolehdimme ettei nälkä pääse yllättämään. Voit halutessasi ottaa mukaan oman tietokoneesi.

Ilmoittautuminen ei ole vielä alkanut

  • sähköpostitse osoitteeseen tuire.silvennoinen@ymca.fi tai
  • WhatsAppilla numeroon 050 533 9999
  • Mainitse viestissä nimesi, yhteystietosi, paitakokosi (XS-3XL) ja erityisruokavaliosi.

Vapaaehtoiseksi YMCA Hackathon-järjestäjätiimiin?

Haluatko osallistua tapahtumaan muussa kuin haasteiden ratkaisijan roolissa? Upeassa Hackathon-järjestäjätiimissä pääset osaksi tapahtuman tunnelmaa ja haluamallasi tavalla mukaan tekemään tapahtumasta ikimuistoista. Järkkätiimiläiset huolehtivat mm. käytännön järjestelyistä, oheisohjelmasta ja yleisestä tiedonkulusta.

Vapaaehtoisena voit tulla tapahtumapaikalle koko viikonlopuksi ja tehdä eri tehtäviä oman kiinnostuksesi mukaan – tai voit tulla vaikkapa pariksi tunniksi järjestämään osallistujille luovuutta herättelevää oheisohjelmaa. Vapaaehtoisena pääset halutessasi myös innostamaan ja sparraamaan tiimejä kohti voittoa! Sovimme myöhemmin omien lähtökohtiesi mukaan vuorojen pituudesta, sisällöstä ja ajankohdasta.

Ilmoittautuminen ei ole vielä alkanut. Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi Hackathon-järjestäjätiimiin

  • sähköpostitse osoitteeseen tuire.silvennoinen@ymca.fi tai
  • WhatsAppilla numeroon 050 533 9999
  • Mainitse viestissä nimesi, yhteystietosi, paitakokosi ja erityisruokavaliosi.
  • Kerro myös mihin aikaan voisit tehdä vuoron.

Lisätiedot ja kysymykset: tuire.silvennoinen@ymca.fi

Sivu päivitetty 8.12.2017