YMCA HACKATHON

Haluatko viettää inspiroivan viikonlopun eri alojen tulevien huippuasiantuntijoiden kanssa? Kiinnostaako sinua olla mukana ratkaisemassa ajankohtaisia tosielämän ongelmia? Haluatko olla rakentamassa aidosti yhdenvertaisempaa maailmaa ja samalla pitää hauskaa rennossa ympäristössä?

Jos vastasit yhteenkään yllä olevista kysymyksistä kyllä, olet juuri oikea henkilö osallistumaan YMCA Hackathoniin! Ei haittaa, vaikka olisit hackathonien ensikertalainen. Luvassa on mahtava viikonloppu, jonka aikana pääset ratkaisemaan annettuja haasteita osana poikkitieteellistä tiimiä. Tiimeissä voi yhdistyä osaamista pelisuunnittelusta, kasvatusalalta, ohjelmoinnista, nuorisotoiminnasta, sosiaalialalta tai jostain muusta ihmisille hyödyllisestä. YMCA Hackathoniin tullaksesi tarvitset vain intoa ja ripauksen kunnianhimoisuutta.
 
Seuraavien tapahtumien haasteet liittyvät todennäköisesti digitaalisten palveluiden käytettävyyteen, sähköiseen asiointiin tai sellaisiin käytettävyyden kynnyksiin, joita et ehkä ole tullut ajatelleeksi. Maailma ei ole samanlainen meille kaikille. Tule rakentamaan parempaa maailmaa myös heille, joille digitaalisuus voi olla aikamoinen este elämässä selviämiseen.
 
Tapahtuma alkaa perjantaina klo 18:00 ja päättyy sunnuntaina klo 14:00. Tilaisuudet ovat hyvien kulkuyhteyksien päässä keskustasta tai keskustassa.
 
Tapahtuma on osallistujille maksuton. Tarjolla on mielenkiintoinen haaste, jota voit ratkaista hyvässä seurassa. Huolehdimme ettei nälkä pääse yllättämään. Voit halutessasi ottaa mukaan oman tietokoneesi.

Haasteita pääset ratkaisemaan Vantaalla, Kuopiossa tai Jyväskylässä